Wim Comello, Directeur

Alles wat hier de poort uit gaat kwalitatief optimaal én op tijd zijn.

“Prefab beton wordt steeds meer toegepast. Het levert immers besparingen op in de uitvoering en voldoet eerder aan allerlei eisen, zowel op het gebied van duurzaamheid als esthetisch. Klanttevredenheid is voor een bedrijf als het onze enorm belangrijk. Gelukkig heeft Hoco Beton een flink aantal vaste relaties, zij weten ons nog steeds te waarderen. Maar ook als we onverhoopt de plank een keer mis slaan horen we het. Daardoor kunnen we ons blijven verbeteren. Wij streven er dan ook naar dat alles wat hier de poort uit gaat kwalitatief optimaal is en op tijd geleverd wordt. Dat moet tussen de oren zitten van iedereen, elke dag weer. 

Goede samenwerking begint in de commerciële afstemming door goede afspraken te maken bij de verkoop van onze producten. Dit is de basis voor de juiste afstemming met de klant: afspraken moeten helder zijn voor alle betrokkenen. Zo voorkomen we dat er later in het bouwproces onnodige discussies ontstaan. Maar wij zijn pas echt tevreden als klanten dit zélf zeggen.

Samenwerking

Daarnaast willen wij ook vooroplopen, innovatief zijn. Niet achter de feiten aanlopen, maar eerder dan anderen nieuwe producten en toepassingen introduceren. Dat kan alleen door goed te luisteren naar de vragen en problemen van onze klanten. Onze kennis en ervaring op het gebied van prefab beton maar ook inzake mallen en wapening, want ook die onderdelen hebben we zelf in huis, stellen ons in staat om voorop te blijven lopen in prefab. We maken daarbij gebruik van toekomstgerichte technologieën.

Onze klanten zullen hun wensen kunnen blijven realiseren en we zijn er trots op dat wij hieraan onze bijdrage kunnen blijven leveren.

Meer lezen over onze werknemers, klik dan hier.

Wim Comello