Heeft u een vraag voor ons? Bel:

0495-579679

Rijnkade 5 te Utrecht (voormalig V&D pand Hoog Catherijne)

Locatie Utrecht
Soort project Utiliteitsbouw
Opdrachtgever Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V.
Architect Bakers Architecten B.V.
Bouwjaar 2017-2019

Verbouwing voormalige V&D pand in Hoog Catharijne.

In opdracht van eigenaar IEF Capital zorgt Heddes Bouw & Ontwikkeling (onderdeel van Ballast Nedam) voor de verbouwing van Rijnkade 5 in Utrecht, het pand in winkelcentrum Hoog Catharijne waar voorheen warenhuis V&D gevestigd was.

Na de verbouwing kunnen de 4 nieuwe huurders hun winkels inrichten om begin 2019 hun deuren te openen voor het winkelend publiek.

De hoofdingangen van de winkels komen op de plek waar ook de voormalige hoofdentree van V&D zat. Aan de zijde van de gedempte Catharijnesingel ondergaat het pand een metamorfose. Deze zijde van het pand komt in de toekomst aan de in ere herstelde gracht te liggen. Het bestaande dakterras blijft gehandhaafd, hier wordt een daktuin aangelegd. Ondanks de verbouwing blijft het gebouw aan de Rijnkade haar jaren ’70 stijl behouden, maar met veel groen en glas.

Toegepaste elementen:

trappen met schrobranden                                                                                                                                                                                                  bordessen met schrobranden

Heeft u een vraag voor ons?

Bel: 0495-579679

Of vul ons contactformulier in:

Formulier invullen